АСТЕРИ 78 Пловдив - Ламиниран паркет , Фаянс и Теракот , Гранитогрес , Санитария , Душ кабини , ВиК - гр.Пловдив кв. "Кючук Париж", ул."Бяло море" 11. тел.: 032/67-10-04

От 2006 година  основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, като - плочки за баня, гранитогрес, душ кабини, смесители, хидромасажни панели, мебели за баня, лепила, бойлери, ламиниран  паркет, первази, лайсни, подложки, ВиК тръби и фитинги, елматериали, бои, бойлери, шкафове за бания, инструменти и всичко необходимо за вашия ремонт под един покрив.

С откриването на магазини "АСТЕРИ 78”  ние целяхме да сме по-близо до крайният клиент. В магазини АСТЕРИ 78 изработваме 3 D проекти за баня, проекти за баня с размер на клиента, за да видите снимка на банята си преди да я осъществите

Като вносители и основни дистрибутори на редица европейски фабрики, ние поддържаме големи складови наличности на плочки за баня, теракот, фаянс, гранитогрес, мебели за баня, смесители за баня, кухненски смесители, хидромасажни душ панели, бидета, моноблоци, тоалетни, мивки, душ кабини, паравани за баня, подови лентови сифони, структури за вграждане, казанчета за вграждане и аксесоари за баня

 МАГАЗИН – СКЛАД АСТЕРИ 78 разшири своята дейност и направи изобилието на асортименти, цветове и декори реалност.

При нас ще имате възможността да изберете от над 300 модела бани. Фирмата е официален представител на водещи български, испански, италиански и турски производители за фаянс, теракота, гранитогрес, санитария, смесители.

"Астери 78" предлага на своите клиенти над 350 класически и екзотични модела на ламиниран  паркет, первази, лайсни, подложки и консумативи от водещите производители в световен мащаб. Всяка стъпка върху перфектна настилка - неоспоримо качество, върху което стоите - това са паркетите, които ние избрахме и  предлагаме за вас.

Приоритет на фирмата е предлагането  само и единствено на  продукти с доказано качество, както и на максимално богато разнообразие на цветове и модели, сред които всеки клиент би могъл да направи своя най-добър избор, според вкуса, изискванията и възможностите си . При нас ще откриете богат избор на цветове и модели, високо качество и добри цени на продуктите, организирано и професионално обслужване .Фирмата предлага монтаж на ламинирания паркет.

В магазини АСТЕРИ 78 ще откриете най-актуалните модни тенденции в ламинираните подови настилки.
Благодарение на високото качество и добрите цени на продуктите, професионалното и коректно обслужване, АСТЕРИ 78 ООД  е водеща фирма в областта на търговията с ламиниран парсет в Южна България и позната в цялата страна.

 

 

За нас едно от най-големите признания, за добре свършена работа сте Вие - нашите доволни клиенти.

 

More in this category: « Партньори

ЗА НАС

От 2006 година основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, ламиниран паркет, ВиК тръби и фитинги, инструменти и всичко необходимо за вашия ремонт под един покрив.

Повече..

Безплатна Доставка

за поръчки над 500лв. в рамките на 24 часа
Контакти - гр.Пловдив кв. "Кючук Париж", ул."Бяло море" 11. тел.: 032/67-10-04 GSM: 0877078045 , 0878886177